> Cégeknek, intézményeknek

“Kezeld befektetésként energiafogyasztásod!
A nem realizált kiadás tulajdonképpen profit.”

Fektess be saját energetikai rendszeredbe, építs ki napelemes rendszert az energiára fordított számláid csökkentéséhez, használd a nap által korlátlanul biztosított energiát ingyen!

“Egy átlagos vállalkozásnak is lehet napelemes rendszere?”

Cégeknek, intézményeknek - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás

A napsütésben rejlő energiát az űrállomásoktól kezdve a családi házakig bárhol fel lehet használni, és ezt már minden környezettudatos, fenntarthatóságra törekvő és energiafüggetlenségre vágyó ember felismeri.

Mondhatjuk, hogy az űrtechnológia az épületek tetején!

Leginkább a környezetszennyezés és a globális felmelegedéssel járó veszélyek miatt látja be a világ a 21. században, hogy az alternatív, megújuló energiatermelési megoldásokra egyre nagyobb szükség van. Mára már bebizonyosodott, hogy gazdaságilag is nagyobb hasznot könyvelhettek el azok a nagyvállalatok, városok, sőt egész államok, akik a CO2 kibocsátás mentes áramtermelés mellett döntöttek. Tulajdonképpen ugyanez a haszon, akár egy vállalkozás vagy egy családi ház tulajdonosa számára is elérhető.

A napelem (fotó-voltaikus rendszer) mögött álló technológia mostanra odáig fejlődött, hogy egy kisebb, nagyobb épület is teljesen ellátható elektromos árammal. Az energiafelhasználástól függően az elektronikai eszköz egy része, a világításon át egészen komoly áramfogyasztókig működtethető azzal az energiával, amit a napsütéses órák alatt a napelem rendszer megtermel.

“Bele merjek kezdeni a napelemek felszerelésébe?”

Cégeknek, intézményeknek - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás

Az energiaellátás újszerű megközelítésétől való tartózkodás teljesen érthető, hiszen hiába a több évtizedes múlt, mégsem tudunk eleget erről a technológiáról. Rendszeresen tapasztaljuk, hogy nagyon sok a kétség, a bizonytalanság leendő ügyfeleinknél, nem is feltétlenül a működéssel, mint inkább a hatékonysággal, és a gyakorlati megközelítéssel kapcsolatban. A különböző weboldalakon pedig nem egyszerű megtalálni a válaszokat, hiszen a legtöbb cég csak eladni akar.

Mi úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük a napelem rendszerekkel kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és a lehető legnagyobb részletességgel adunk válaszokat.

A fotó-voltaikus energia befektetésnek – aminek biztos elhatározáson kell nyugodnia – lényege, hogy ezzel egészen új dimenzióba helyeződik a céged energiaellátása. Az üzembe helyezéstől kezdve, ugyanis már nem csak fogyasztó, de villamosenergia termelő is lesz a cég egyben!

Képzeld el, hogy nagyon sok villamos fogyasztóhoz, eszközhöz te magad termeled meg a villamos energiát! Az éves szinten több mint 2000 órán keresztül rendelkezésre álló Nap fényének erejével válsz gyakorlatilag függetlenné a szolgáltatóktól, miközben a klímaváltozás megállításában is részt veszel. Már ott tart a technológia, hogy nem csak magadat látod el, mert a ma felszerelt napelem panelek generációknak termelik majd az áramot, így unokáid is élvezhetik a most meghozott döntésed eredményét! Ehhez csak annyi kell, hogy legyen bátorságod már most napelemeket telepíteni az épületek tetejére, udvarra, vagy oda, ahol a lehető legtöbbet tudsz velük elérni.

“Hogyan tudhatok meg konkrétumokat erről a lehetőségről?”

Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk.

Segítünk megfogalmazni céljaidat.

Mire szeretnéd használni a napelemeket? A villanyszámlák költségeit szeretnéd kiváltani? Vagy ezeknél többet is tervezel magadban?

Elmondjuk, mire van lehetőséged.

Alkalmas-e az épület a napelemes rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető lejtésszöge? Az árnyékolással, a szórt fénnyel mi a helyzet? Megválaszoljuk a kérdéseidet, segítünk döntési helyzetbe kerülnöd.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét, teljesítményét.

Megmutatjuk, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó alkatrészt úgy elhelyezni, hogy az a szükséges módon védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden lehetséges kérdésedre választ adunk.

Ha érzel még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel előnyeivel kapcsolatban, ne habozz bátran kérdezhetsz tőlünk, hiszen azért megyünk el hozzád, hogy segítsünk.

Nagyon egyszerűen: kérj személyre szabott energiahasznosítási ajánlatot:

Tovább: Ajánlatkérés napenergia hasznosításhoz.