Műszaki információk

Csak a legjobb, legmegbízhatóbb gyártók termékeivel dolgozunk.

A napelemeknél különösen fontos, hogy milyen minőségű egységekkel dolgozunk, hiszen az elkészített energiatermelő rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért kizárólag a legmegbízhatóbb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA, Fronius vagy a Schletter.

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás - SHARP Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SMA Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | Fronius
Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SCHLETTER Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SOLAR edge Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | WEIDMÜLLER

1959 óta foglalkozik a SHARP a napenergiával. A környezet és klímavédelem iránti felelősségtudatuk teszi a SHARP-ot igazi globális hajtóerővé a napelemes rendszerek kutatása és fejlesztése terén. A SHARP napelemei megtalálhatók otthonoktól kezdve, a műholdakon át, a világítótornyokon keresztül, a közúti forgalomban és ipari alkalmazásokban mindenhol. A szerteágazó alkalmazások széles köre a bizonyíték arra, hogy a SHARP napelemek sokféle környezetben használhatók.

Miért jársz jól, ha SHARP napelemet választasz?

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SHARM napelemVilágelsők a napelem rendszerek világában. A SHARP gyártott először sorozatban napelem cellákat, és azóta évről évre dönti meg a teljesítményi és hatásfok rekordokat.
A legkomolyabb rendszerekhez is a SHARP-ot használják. Ez így van, a legegyszerűbb napelemes zsebszámológéptől kezdve, az űrben keringő műholdakig, mindenhez képesek energiát előállítani.
A legjobb teljesítményt és hatásfokot biztosítják. A gyárai a világelső Toyota minőségbiztosítási rendszer szerint működnek. Minden egyes legyártott modult laboratóriumi körülmények között tesztelnek, és ezekről mindenki által elérhető mérési jegyzőkönyvek készülnek.
Az egyik legmegbízhatóbbak a piacon. A SHARP monokristályos és polikristályos napelemei a legmodernebb technológiával készülnek, így ellenállnak a legkomolyabb időjárási viszontagságoktól kezdve a legapróbb mikro rezgésekig bárminek.
Kiemelkedő garanciát vállalnak. A SHARP minden napeleme esetében garantálja, hogy 25 éven át minimum 80%-os teljesítményen fog működni!
Könnyen elérhetőek bárki számára is. A világelső japán vállalat kiterjedt európai infrastruktúrával rendelkezik, így az információkéréstől kezdve a garanciaérvényesítésig mindent, gond nélkül elintézhetünk rajtuk keresztül.

Válaszd a SHARP napelemeit családi házadra is, hogy hosszú évtizedekig élvezhesd a fotó-voltaikus rendszer nyújtotta környezetbarát energia biztonságot és az ezzel járó anyagi hasznot.

Inverterek

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SMA InverterA napelem rendszerek egyik legfontosabb eleme az inverter. Az inverter a legdrágább egysége a rendszernek, de az egyik legmeghatározóbb is. Mi az SMA invertereket ajánljuk a Solar Edge, és a Fronius mellett. Az inverter a nap energiájából kinyert egyenáramot alakítja át váltóárammá, amit rá lehet kapcsolni a hálózatra.

Fontos dolog, hogy nagyon jó minőségű és megbízható legyen. Átlagos működési idejük 15 év, de utána is csak szervizelésre van szüksége, nem szükséges a csere.

Tartószerkezet

A tartószerkezet fogja a napelem paneleket stabilan, a megfelelő helyen, és szögben. Sokszor olvashatjuk, hogy több tetőszerkezet nem felel meg a napelemek elhelyezésére a helyhiány, vagy a rossz dőlésszög miatt. Ilyen esetben a földre kell telepítenünk a napelemeket. Mindkét esetben szükséges a stabil tartószerkezet, mivel ez az, ami a vázát biztosítja a rendszernek.

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia HasznosításA tartószerkezetek gyártói közül mi a Schletter márkát ajánljuk, és ügyfeleinknek is ezt szereljük be. A Schletter márkára jellemző, hogy csak minőségi alapanyagokkal, nyersanyagokkal dolgoznak, ezért a szerkezet nem öregedik el, nem lesz idő előtt használhatatlan. Hosszú évekig fogja tartani a napelem paneleket. A tartószerkezet minden időjárási viszontagságoknak ellenáll, így sokáig nem lesz vele gondunk.

A napelem rendszer biztonsága

Egy komoly ráfordítással létrehozott villamosenergia termelő rendszer esetében gondoskodnunk kell a saját, a család, a munkatársak biztonságáról is. A túlfeszültség elleni védelem alapkövetelmény. A viharos időjárás, a villámcsapások komoly károkat okoznak, illetve okozhatnának e védelmi rendszer kiépítése nélkül.

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia HasznosításA legjobb megoldás ezekre az esetekre a megelőzés egy úgynevezett túlfeszültség elleni védelem kialakításával. A Weidmüller túlfeszültség védelmét ajánljuk minden ügyfelünknek. A túlfeszültség olyan feszültség, amelyek meghaladják a szigetelés mértékét. Ha a túlfeszültség védelem megfelelő, akkor nagyon kevés az esély, hogy bejut a napelem rendszerbe. A védelem érdekében a szigeteléseket összehangoljuk, és megoldjuk, hogy a kombinált áramkörön ne jöhessen létre a túlfeszültség.

Megbízhatóság és minőség

Az előzőekből kiderül, hogy számunkra mennyire fontos a minőség. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha mi ennyire magas, prémium minőségű termékeket kínálunk, akkor vajon drágábbak vagyunk-e, mint mások? Szerencsére nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy nem. Az előző évek alatt kialakítottunk egy nagyon jó partnerséget ezekkel a cégekkel, így mi már kedvezőbb áron szerezzük be az egységeket mint mások. Első kézből  fog eljutni a termék a megrendelőhöz. A jó árak mellett kiemelkedően fontos nálunk a garancia. Minden felszerelt rendszerre 10 év garanciát adunk, ezzel is garantáljuk számodra, hogy megbízható partnerre találtál.

Összegezve, ha fontos neked a globális felmelegedés megfékezése, ha nem szeretnéd még sokáig a villanyszámlákat fizetni, ha szeretnél megszabadulni a szolgáltatóktól való kitettségnek, akkor neked való a napelemes rendszer. Amennyiben minket bízol meg a kiépítéssel, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy jó minőségű, több évtizedeken keresztül használható rendszer lesz a házad, épületeid tetején.

Kérd ajánlatunkat, nem fogsz csalódni.