Impresszum

A Nap-Ház Napenergia Hasznosítás alapítója és a weblap tulajdonosa:
Varga VirágImpresszum - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás
Cím: 8412 Gyulafirátót, Füzesi u. 13.
E-mail: solar@energiak.hu

Tárhely szolgáltató, üzemeltető: RealGen Kft.
Bakonyszentiván, Béke u. 11.
info@ush.hu

 


A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a tulajdonos kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A tulajdonos tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A tulajdonos weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a tulajdonos jogosult.

A Nap-Ház logó és a használt terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a tulajdonosok kereskedelmi védjegyei.
A tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A tulajdonos azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A tulajdonos weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a tulajdonos akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a tulajdonos semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A tulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a tulajdonos kifejezetten kizárja.

A tulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a tulajdonos weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A tulajdonos egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.